avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de arendă
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de arendă

Cum se reziliază contractul de arendă al terenului arabil?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 06:34, 5 August 2017
De ce doriti rezilierea contractului de arendare si pe ce perioada este incheiat?
Am primit terenul din mostenire acum, pamantul era in arenda fictiva pe numele unui frate care a renuntat la mostenire.
Ce inseamna arenda fictiva?
Arendă fictivă. Contractul de arendă era încheiat de familia fratelui meu, dar pământul era în proprietatea tatălui decedat. Acum, la dezbaterea moștenirii, eu am dobândit prin moștenire tot pământul. Nu e normal să reziliez contractul? Cum se procedează?
NU, nu este normal sa-l reziliati, decat pentru neexecutare culpabila, in caz contrar contractul de arendare inceteaza numai la data expirarii lui si daca notificati arendasul inainte de expirarea termenului prevzut in contract. De aceea v-am intrebat pe ce perioada este incheiat contrctul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bina ziua! in cazul contractului de arenda daca arendatorul a ... valeria ghitau valeria ghitau Bina ziua! In cazul contractului de arenda daca arendatorul a decedat si unul din mostenitori (fara a fi dezbatuta mostenirea) notifica primaria si arendasul ... (vezi toată discuția)
Contract de arenda teren arabil marietka marietka cum pot rezilia un contract de arenda teren arabil daca arendasul nu vrea sa dea terenul? (vezi toată discuția)
Reziliere contract de arendă. bună ziua am incheiat anul trecut ... andreiandrei andreiandrei Reziliere contract de arendă. Bună ziua Am incheiat anul trecut un contract de arendă pentru un teren arabil. În contract este scris ca arendașul ... (vezi toată discuția)