Sunt sigura ca mai sunt alte mesaje in ceea ce priveste acesta problema....dar nu am reusit sa ma lipesc de nici unul.....
Azi, am trecut pe rosu, am luat amenda, permisul mi-a fost suspendat....dar as vrea sa fac contestatie....In joc e locul meu de munca, si dupa cum stim cu toti, e foarte greu sa ai un job in vremea acesta....
Asa ca mi-ar fi de mare ajutor cateva indrumari...
1.Pe procesul verbal am mentionat ca am trecut pe galben, m-ai pot face contestatie?
2. Prin plata amenzi, e ca si cum mi-as recunoaste vina?
3. As putea face contestatia personal, fara a apela la serviciile unui notar ( stau foarte prost cu banii)?
4. Daca pierd procesul , la ce valoare se ridica cheltuielile de judecata?
Multumesc d-lui Julea Stefan...a inteles perfect ceea ce doresc...ma repet, PV e corect, fara nici cea mai mica greseala, iar eu am trecut pe rosu...sunt constienta ca nu se va putea obtine amanarea PV, doar vreau sa nu mi se retina permisul in aceasta perioada...e in joc munca mea.
Petentul va indica la primul termen adresa corecta sau va renunta la martor.
Termenul de prescriptie este intrerupt pana la finalizarea cauzei in mod irevocabil.
=D> Inteligente miscari!
Am o nelamurire, totusi,.......care ar fi motivul de recurs pentru recurarea hotararii de declinare de competenta a primei instante (care in mod vadit este necompetenta) si care probabil va fi intocmita corect?