avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestatia PV emis de politie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestatia PV emis de politie

Sunt sigura ca mai sunt alte mesaje in ceea ce priveste acesta problema....dar nu am reusit sa ma lipesc de nici unul.....
Azi, am trecut pe rosu, am luat amenda, permisul mi-a fost suspendat....dar as vrea sa fac contestatie....In joc e locul meu de munca, si dupa cum stim cu toti, e foarte greu sa ai un job in vremea acesta....
Asa ca mi-ar fi de mare ajutor cateva indrumari...
1.Pe procesul verbal am mentionat ca am trecut pe galben, m-ai pot face contestatie?
2. Prin plata amenzi, e ca si cum mi-as recunoaste vina?
3. As putea face contestatia personal, fara a apela la serviciile unui notar ( stau foarte prost cu banii)?
4. Daca pierd procesul , la ce valoare se ridica cheltuielile de judecata?
Nu-i convine declinarea, fiind o instanta mai departe de locul de munca;)
Cred ca este un recurs de justitiabil necunoscator (inca nu are avocat:P )
Si in definitiv, orice hotarare suporta o cale de atac, chiar ne-motivata.
Ultima modificare: Vineri, 9 Octombrie 2009
nucu$, utilizator
nucu$ a scris:

Nu-i convine declinarea, fiind o instanta mai departe de locul de munca;)

Un motiv cat se poate de bun. De altfel, recursul pe OG 2/2001 nu trebuie nemotivat. Art.37 : recursul poate fi motivat la primul termen, verbal. Daca se prezinta.
Insa nu e important. Important este ca am obtinut termenul dorit.
Felicitari pentru logica si sustinerea interesului clientului! Asteptam sa ne spuna userul cum s-a descurcat concret!:coffee:
Am trimis Contestatia, am primit raspuns la confirmare dar nu am primit certificatul de grefa iar maine e ultima zi cand mai e valabila dovada...ce ma fac?
Certificatul de grefa nu se transmite prin posta.Mergeti personal si formulati o cerere in acest sens, achitati o taxa de timbru (cred ca de 1 leu) si timbru judiciar 0,15 bani, in contul indicat de Judecatoria in cauza, si cu siguranta veti obtine acest certificat.
Mergeti cu el la Politie si vi se va prelungi dovada.
Presupunand ca maine este ultima zi (cand mai este valabila dovada), puteti sa faceti acest demers, maine... :hm:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala - primul termen syca_m syca_m Buna ziua, Tin sa va mulumesc pentru sfaturile date legate de subiectul[i] \"Permis suspendat pentru 30 de zile - ABUZ AL POLITIEI\"[/i]. M-am prezentat ... (vezi toată discuția)
Contestare pv Ionut.Alexandru Ionut.Alexandru buna ziua. Am o întrebare. Am contestat un PV verbal la o alta judecatorie decât cea de care apartinea localitatea în care am săvârșit fapta. Am ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis - depasire pe linie continua crashmx crashmx buna ziua, in urma cu 2 zile mi-a fost suspendat permisul pt depasire pe linie continua. am semnat PV si nu am trecut nimic la obiectiuni. de asemeni PV a ... (vezi toată discuția)