@Gabriel Klein Kiritescu: am tot testat in birou pe mai multe computere si nu reusim sa replicam problema in cauza. Banuiala mea e ca e, mai degraba, o problema locala a computerului dvs.
Prin urmare, va sfatuiesc asa:
1. Stergeti cache-ul browserului. Iata aici mai multe instructiuni.
[ link extern ]
Practic, atunci cand navigheaza pe internet, computerul dvs. salveaza intern bucati de pagini web pentru a le putea incarca mult mai rapid in viitor. Uneori, acele bucati sunt salvate ori stocate incorect, ori se actualizeaza incorect de-a lungul timpului, asa incat trebuie sterse.
2. Dupa ce ati rezolvat cu partea de mai sus, incercati sa faceti din nou modificarile despre care vorbiti. Sunt sanse foarte mari sa se fi rezolvat problema.
Daca nu se rezolva, va rog sa imi spuneti.
Si va rog sa va schimbati parola contului. N-am folosit acele date, dar nu e ok sa le trimiteti nici chiar administratorilor siteului. E important sa le tineti pentru dumneavoastra. Conturile ori merg toate, ori nu merg. De aceea, daca un lucru se intampla pe un cont, atunci ar trebui sa se intample pe toate, daca e o problema legata de conturi. Acum, insa, pare ca nu e o astfel de problema.
O zi frumoasa.