@av. GABRIEL KLEIN KIRITESCU: Am accesat contul dvs, la mine totul e in regula. Am modificat si domeniul de activitate (am bifat, salvat, apoi debifat, salvat si merge). Nu apare nicio eroare.
Iata pasii de urmat daca vreti sa va schimbati, in profilul de consultant, din persoana juridica in persoana fizica.
1. Daca alegeti persoana fizica, vedeti ca se schimba campul de langa, din Denumire in Nume / Prenume. E logic sa fie asa, pentru ca o persoana juridica, asa cum sunteti acum, are o Denumire, in timp ce o persoana fizica, asa cum vreti sa schimbati contul, are "Nume" si "Prenume". Aveti grija sa completati acele date.
2. Imediat ce ati facut o schimbare in cont, apasati butonul "Salveaza", aflat in josul paginii. Asa va asigurati ca s-au salvat modificarile.
Va rog sa imi spuneti daca asa s-a schimbat problema.
@BX: imi puteti face, va rog, fwd la o notificare primita dupa ce v-ati dezabonat (alin@avocatnet.ro)? M-ar ajuta, pentru rezolvarea problemei.
@romibaro: imi pare rau pentru situatie. V-am dezabonat eu de la toate notificarile.
Dupa cum spuneam mai sus, functionalitatea este in lucru, iar dezabonarea e posibila si acum, cu click pe butonul "Renunta", din stanga sus a discutiei / forumului (butonul e chiar sub cel de "Pune o intrebare").
In privinta ANCOM-ului, ca tot ati deschis discutia si suntem pe un forum care are specific juridic, va dau doua sfaturi.
1. In Romania, si niciunde in lume, de altfel, nu sunt sanctionate emailurile de tip "spam". Spam inseamna un email nesolicitat. In legislatie sunt sanctionate
emailurile comerciale nesolicitate. Emailul trimis de noi nu este, in niciun caz, unul comercial. E un email de sistem. Aceste emailuri nu fac obiectul legii 365 din 2002, despre care vorbiti dumnevoastra. Ele pot fi, cel mult, raportate ca spam la furnizorul de servicii de email (yahoo, gmail etc).
Asta nu inseamna, bineinteles, ca nu ne pare rau ca nu va functioneaza toate lucrurile asa cum ar trebui. Dupa cum spuneam mai sus, rezolvam toate problemele.
2. In privinta reclamatiei, pe siteul ANCOM scrie asa:
"
Daca primiti mesaje comerciale prin e-mail fara acordul dvs. prealabil, puteti trimite o plângere catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Mai multe detalii privind transmiterea unei astfel de plângeri catre aceasta instituție sunt disponibile pe www.dataprotection.ro, secțiunea Plângeri și Sesizari".
Prin urmare, daca vreti vreodata sa depuneti plangeri impotriva cuiva, trebuie sa mergeti la:
[ link extern ]