emil6702 
	    	Utilizator

emil6702 
	    	Utilizator	    

vioricaw 
	    	Utilizator

vioricaw 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 burclaudiu	                   

Buna seara!
Detin o firma si urmeaza sa vand produsele online pe baza de comanda si o sa primesc numele si adresele clientilor.
Este nevoie sa ma ... (vezi toată discuția)
	                    burclaudiu	                   

Buna seara!
Detin o firma si urmeaza sa vand produsele online pe baza de comanda si o sa primesc numele si adresele clientilor.
Este nevoie sa ma ... (vezi toată discuția)

AntiSecretare	                   

Am fost la o pensiune din Cluj-Napoca si mi s-a cerut cartea de identitate. Dar nu au fost notate doar datele, ci i s-a facut o copie (nu am vazut copia, nu ... (vezi toată discuția)
	                    AntiSecretare	                   

Am fost la o pensiune din Cluj-Napoca si mi s-a cerut cartea de identitate. Dar nu au fost notate doar datele, ci i s-a facut o copie (nu am vazut copia, nu ... (vezi toată discuția)

tot_me	                   

Confor cu legea 677/2001 persoanele fizice beneficiaza de protectia datelor personale.
 Sunt student al facultatii de drept care isi desfasoara cursurile in ... (vezi toată discuția)
	                    tot_me	                   

Confor cu legea 677/2001 persoanele fizice beneficiaza de protectia datelor personale.
 Sunt student al facultatii de drept care isi desfasoara cursurile in ... (vezi toată discuția)