avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Taxe vamale import nuci din Ucraina
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Taxe vamale import nuci din Ucraina

Buna seara,
Cum se calculeaza taxele vamale la importul de nuci din Ucraina in Romania? Sau in Austria?

Daca ma poate ajuta cineva. Am incercat pe site-ul europa.eu, dar nu am reusit sa gasesc ceva relevant.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 08:58, 27 August 2017
Austria este stat membru UE si nu se platesc taxe vamale.

In ce priveste Ucraina trebuie consultata lista cu aceste taxe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparaturi pe ebay,shipping, taxe vamale, taxe postale, tva.... ContSters169673 ContSters169673 Am cumparat niste pandantive si cercei de argint si doua ceasuri de mana vechi, am platit valoarea lor 830 dolari + 70 dolari shipping + 33 taxa de paypal, ... (vezi toată discuția)
Taxe vamale pentru motociclete ionuts ionuts Vreau sa import o motocicleta noua din SUA, New York. Motocicleta este fabricata in UE, mai precis in Anglia. As vrea sa stiu daca trebuie platite taxe vamale ... (vezi toată discuția)
Cumparare/revanzare online firma neplatitoare tva iulian0507 iulian0507 buna ziua, vrem sa facem o firma neplatitoare de tva , unde sa re-vindem produse cumparate de pe un alt site unde avem un discount. singurul document al ... (vezi toată discuția)