Am o firma debitoare, am o creanta uriasa pe care ar trebui sa mi-o plateasca, si nu am reusit s-o obtin. M-am interesat la registrul Comertului si acolo scrie ca firma e in dizolvare si atat. (mai scrie ca ultima inregistrare la orc este din 2008, oare de atunci e in dizolvare?) Am cautat si la Tribunalul Comercial al firmei debitoare, dar n-am gasit decat ca s-a admis cererea formulata de orc de dizolvare de prin 17.09.1008.
Ce am eu de facut?
Mentionez ca am BO. Sa-l investesc si sa merg sa-l execut? mai pot face asta?
Nu a fost desemnat nici un lichidator!
Astea-s datele: Stare firma
- Dizolvare judiciara cf. art. 237 din Legea 31/1990
- bilantul anual nedepus la registrul comertului pe anul 2008
- Bilan¿ul anual nedepus la registrul comer¿ului pe anul 2006
- Bilantul anual nedepus la registrul comertului pe anul 2007
Data ultimei inregistrari la RC 24.09.2008
Cum cer un buletin informativ?
Sigur nu mai sunt in termen? "17/09/2008 Sentinţa nr. --- din 17.09.2008. Admite cererea. Soluţionare" aceste date imi apar pe portalul instantei...avand in vedere protestele, inseamna ca inca n-a trecut un an, nu? si oricum, sentinta data in 17.09.2009 nu e definitiva tot din 17.09.2009, nu? :D
Eu am inteles bine:aveti un BO in forma veche pe care inca nu l-ati introdus la plata pentru o datorie a unui colaborator despre care aflati acum in anul 2009 ca are o sentinta din 17.09.2008 pentru dizolvare conf. leg.31/1990 .Nu mai sunteti in termen si firma respectiva nu apare pe unde sunteti dvs.indrumat sa o cautati.La Reg.Com. depuneti o cerere pentru a va da toate datele .
Da, ati inteles bine, cu precizarea ca am depus BO-ul in banca, insa l-a refuzat.
Am depus cerere la REG. COM insa doar atata a scris, ce v-am afisat mai sus.
Pot depune si altfel de cerere, sau sa cer vreun "constatator"- am inteles ca acolo ar trebui sa scrie, insa daca firma n-a ajuns in lighidare...nu mai stiu ce sa fac...:(....precizez ca am depus cerere la ORC si-am aolicitat inclusiv starea firmei...exista vreun alt fel de formular sa-mi dea mai detaliat?
Cereti si certificat constatator nu strica ,dar am si alte intrebari la care va rog frumos sa-mi raspundeti: - in ce data a fost refuzul bancar ? pentru ca la inceputul postarii ati mentionat ca nu aveti data pe B.O?(sa inteleg ca l-ati complectat dvs.ulterior?)
-B.O este avalizat si in numele debitorului?
Astept un raspuns.
Cu respect,Alexa...
Dizolvare! si atat...
fany22
Am o firma debitoare in dizolvare. Am cautat peste tot, la Tribunal, la Onrc si n-am gasit nimic nou, decat asta ca e in dizolvare judiciara cf. art. 237 din ... (vezi toată discuția)