Am o firma debitoare, am o creanta uriasa pe care ar trebui sa mi-o plateasca, si nu am reusit s-o obtin. M-am interesat la registrul Comertului si acolo scrie ca firma e in dizolvare si atat. (mai scrie ca ultima inregistrare la orc este din 2008, oare de atunci e in dizolvare?) Am cautat si la Tribunalul Comercial al firmei debitoare, dar n-am gasit decat ca s-a admis cererea formulata de orc de dizolvare de prin 17.09.1008.
Ce am eu de facut?
Mentionez ca am BO. Sa-l investesc si sa merg sa-l execut? mai pot face asta?
Mai poti face in felul urmator: printr-o adresa adresata tribunalului in cauza, la dosar nr.....ceri sa ti se transmita starea in care se afla dosarul, daca a fost sau nu numit lichidator, etc. cerere/adresa la care anexezi si dovada creantei tale...
Intre timp, investesti BO-ul, iar apoi in functie de rezultat, deschizi procedura instituita de Legea 85/2006, ..... ma intreb de ce nu s-a publicat nimic in BPI - deci n-ai fost "notificat" in nici un fel....tine-ne la curent...mi se pare interesant...;)
Dizolvare! si atat...
fany22
Am o firma debitoare in dizolvare. Am cautat peste tot, la Tribunal, la Onrc si n-am gasit nimic nou, decat asta ca e in dizolvare judiciara cf. art. 237 din ... (vezi toată discuția)