Am o firma debitoare, am o creanta uriasa pe care ar trebui sa mi-o plateasca, si nu am reusit s-o obtin. M-am interesat la registrul Comertului si acolo scrie ca firma e in dizolvare si atat. (mai scrie ca ultima inregistrare la orc este din 2008, oare de atunci e in dizolvare?) Am cautat si la Tribunalul Comercial al firmei debitoare, dar n-am gasit decat ca s-a admis cererea formulata de orc de dizolvare de prin 17.09.1008.
Ce am eu de facut?
Mentionez ca am BO. Sa-l investesc si sa merg sa-l execut? mai pot face asta?
Am o firma debitoare, am o creanta uriasa pe care ar trebui sa mi-o plateasca, si nu am reusit s-o obtin
- daca aveti o creanta mai mare de 30.000 lei cereti deschiderea procedurii de faliment- la tribunal
- daca este mai mica de 30.000 lei cereti numirea unui lichidator - la Reg comertului
In ambele cazuri puteti si este bine sa cereti numirea unui lichidator agreat de dvs
Chiar n-am gasit nimic, am cautat si pe listele cu lichidatorii.
Cat costa un constatator? de acolo pot afla, nu?
Si pt. Alexa, n-am completat nimic pe BO, asa l-am dus, dar a fost refuzat, si nu, nu e avalizat in nume propriu, era mai bine asa? avalizat pe numele admin. societatii in cauza? macar sa stiu pe viitor!
Ce va comunicat Reg com ca raspuns la cerere o sa scrie si in certificatul constatator si anume ca societatea este dizolvata in conformitate cu art 237 nu stiu de ce va trimit unii sa cautati pe 359 ( probabil ca nu cunosc diferenta )
Daca era numit un lichidator - scria "in lichidare"
SOLICITATI DESCHIDEREA PROCEDURII CONFORM LEGII NR. 85/2006 A INSOLVENTEI SI FALIMENTULUI, CU PREZENTAREA DOCUMENTELOR DOVEDITOARE A CREANTEI, LA TRIBUNALUL DE LA LOCUL UNDE SE AFLA SEDIUL DEBITORULUI.
Dizolvare! si atat...
fany22
Am o firma debitoare in dizolvare. Am cautat peste tot, la Tribunal, la Onrc si n-am gasit nimic nou, decat asta ca e in dizolvare judiciara cf. art. 237 din ... (vezi toată discuția)