avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Postul de contabil cu codul cor 331302
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Postul de contabil cu codul cor 331302

Buna ziua sunt angajzta la o societate pe pOStul de contzbil cu incadrare in cor 331302 si nu zm doar studii medii... Este ilegal dacz vin cei de la ITM?
Cornel Vasile a scris:

Aveti curs de contabilitate ?

Si in cazul in care controleaza si nu am curs de contabilitate ce se poate intampla?
Cornel Vasile a scris:

Ce facultate urmati ?

FSEGA SECTIA FINZNTE BZNCI am terminzt cei 3 ani doar ca nu am dat examenul de licenta doar in februarie 2018 vreau
Ultima modificare: Marți, 29 August 2017
Monimoni28, utilizator
Se da amenda ce se poate intampla?
Sa inteleg ca facultatea nefinalizata nu ma ajuta cu nimic
Nu se da amenda pentru asa ceva.

Lipsa studiilor necesare ocuparii unui post conduce la nulitatea c.i.m., nulitate care poate fi acoperita prin indeplinirea ulterioara a conditiilor de studii .

Alte discuții în legătură

Codul cor si nivelul de studii necesar pentru incadrarea in grupele majore 1-4 hr.adswizz hr.adswizz Avem rugamintea sa ne ajutati cu un raspuns in legatura cu codul COR si nivelul de studii necesar pentru incadrarea in Grupele majore 1-4. Ordinul privind ... (vezi toată discuția)
Vechime costelmihai costelmihai Bună ziua. M-am angajat in 2011 la o s.c. pe codul cor 331302, contabil. Aveam la acea data diploma de licenta Facultatea de Economie-Cont. si Inf. De ... (vezi toată discuția)
Incadrarea post cartea de munca/contract individual vs cor sacredfaith666 sacredfaith666 Buna ziua, am si eu o nelamurire: am fost angajat in 2005 la o companie multinationala, in contract avand functia de \"analist servicii client\", fara sa am ... (vezi toată discuția)