avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Postul de contabil cu codul cor 331302
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Postul de contabil cu codul cor 331302

Buna ziua sunt angajzta la o societate pe pOStul de contzbil cu incadrare in cor 331302 si nu zm doar studii medii... Este ilegal dacz vin cei de la ITM?
Va multumesc frumos pt raspunsuri. O zi frumoasz va doresc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul cor si nivelul de studii necesar pentru incadrarea in grupele majore 1-4 hr.adswizz hr.adswizz Avem rugamintea sa ne ajutati cu un raspuns in legatura cu codul COR si nivelul de studii necesar pentru incadrarea in Grupele majore 1-4. Ordinul privind ... (vezi toată discuția)
Vechime costelmihai costelmihai Bună ziua. M-am angajat in 2011 la o s.c. pe codul cor 331302, contabil. Aveam la acea data diploma de licenta Facultatea de Economie-Cont. si Inf. De ... (vezi toată discuția)
Incadrarea post cartea de munca/contract individual vs cor sacredfaith666 sacredfaith666 Buna ziua, am si eu o nelamurire: am fost angajat in 2005 la o companie multinationala, in contract avand functia de \"analist servicii client\", fara sa am ... (vezi toată discuția)