avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale daca inchei un contract de inchiriere spatiu comercial
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

daca inchei un contract de inchiriere spatiu comercial

Va rog fumos sa-mi spuneti si mie daca ,inchei un contract de inchiriere spatiu comercial in urma unei licitatii cu strigare,pe firma existenta in momentul de fata,iar dupa o luna ,infiintez o noua firma,pot cesiona contractul in favoarea firmei nou infiintate? trebuie sa va spun ca este vb de un spatiu comercial din cadrul unei unitatii militare,credeti ca asta ar fi o problema? Mentionez faptul ca firma nou infiintata,va fi tot pe numele meu. multumesc.
Cel mai recent răspuns: Beta , utilizator 13:48, 2 Octombrie 2009
Puteti face o asemenea operatiune insa este nevoie, de principiu si de acordul unitatii militare in cadrul careia exista spatiul comercial
Depinde de clauzele contractului de inchiriere... daca va este permisa cesiunea sau nu, si in conditii va este permisa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune contract de locatiune? tudor_25 tudor_25 Buna seara. Un spatiu comercial s-a adjudecat prin licitatie publica incheindu-se un contract de locatiune cu locatarul x pe o perioada de 3 ani. La clauzele ... (vezi toată discuția)
Schimbare chirias spatiu primarie SebastianHorvat SebastianHorvat Buna ziua, persoanaA este asociat unic la firmaA. FirmaA are un contract de inchiriere a unui spatiu comercial (un birou - nu spatiu public) cu o primarie ... (vezi toată discuția)
Despre cesionare herminaida herminaida o soc. comerciala are incheiate mai multe contracte de inchiriere cu diferiti agenti economici. In prezent mai multe dintre aceste contracte, care au ca obiect ... (vezi toată discuția)