Sunt ptofesor, am obtinut titlul de doctor in 2010 , urmand a primii compensatii tranzitorii.In 2012 am echivalat doctorat cu grad 1.
Mentionez ca doctoratul este in domeniul in care profesez.
Ptr luna Iulie mi s a taiat comlensatiile tranzitorii fara decizie, act aditional la contract de munca sau anunt. Am facut cerere prin care am solicitat dreptul taiat inapoi.
In momentul de fata nu am primit rasp la cerere insa am primit o instiintare prin care mi se solicita conf art 14aliniat 3 sa aleg intre spor doctorat sau indemnizatie grad 1..
Puteti sa-mi spuneti daca pot opta ptr art 14 aliniat 1?
aliniat 3 se aplica celor ce solicita in prezent sau au solicitat in trecut? (care nu sunt in domeniu)?
in situatia mea eu unde ma incadrez tinand cont si de art 38 aliniat 1; art 39 aliniat 3; art 42aliniat 1?
Cum se aplica legea in cazul meu?
Va multumesc
Buna ziua. Am obtinut titlul de doctor in management in 2015 si l-am echivalat cu gradul 1 in preuniversitar pe limba germana pentru ca pe asta sunt titular. Mentionez ca atunci eram pe functie de conducere si mi se platea atat sporul de doctorat, cat si gradul 1 . Am ramas in 2016 in concediu de crestere copil, iar acum cand m-am intors la catedra aveam taiat sporul de doctorat. E legal?
Buna ziua,
Eu am obtinut titlul de doctor in 2013 si acum sunt profesor debutant. Nici pomeneala sa primesc vreo compensatie de doctorat, dar mi se parea normal, din moment ce inca n-am definitivatul. Acum ma uit la textul legii si nu vad ca se pune conditia ca ar trebui sa am un grad didactic minim ca sa primesc compensatia.
Se pune doar conditia sa profesez in domeniul pt care detin titlul. Dar cine si cum stabileste daca ma incadrez in domeniul respectiv?
Eu predau Fizica si am scris o teza in domeniul Stiinta si Ingineria Materialelor. Practic, ce am facut la teza e curata Fizica.
Buna ziua. Am echivalat doctoratul obtinut in 2008 in 2017, iar ordinul de ministru este din 29.05.2017. Inteleg ca ar fi trebuit sa mi se plateasca sporul de doctorat. Abia acum am facut o cerere in acest sens. As vrea sa stiu daca sunt indreptatita la recuperarea sumelor aferente anului scolar trecut. Va multumesc.