avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire salar
Discuție deschisă în Executare silită

poprire salar

Executorul a trimis si la banca si la societate adresa de poprire pe salar si nu este legal sa mi se retina de doua ori. Ce se poate face?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:59, 5 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ii puteti solicita sa transmita catre banca un inscris din care sa reiasa ca vi se opreste deja din salariu. Alta solutie ar fi contestatia la executare silita - dar este de durata. Normal, executorii transmit catre banca adresa de ridicare a popririi daca observa ca suma se recupereaza din drepturile salariale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu / ifn Arrow127 Arrow127 Buna ziua, Am fost instiintat saptamana trecuta ca am poprire pe salariu de la un IFN si as avea 2 intrebari : Popririle pe salariu in perioada \"Starii ... (vezi toată discuția)
Executare silita Underworld86 Underworld86 Buna ziua, In data de 27.05.2015 am primit o instiintare de executare silita pentru 2 credite neachitate pe numele meu si al sotiei. Pe data de 05.06.2015 ... (vezi toată discuția)
Cuantumul maxim al unei popriri financiare gabi0708 gabi0708 In cazul unei popriri pe salariu datorita unei executari silite, care este cuantumul maxim al acestei popriri? In cazul existentei si a altui venit salarial, ... (vezi toată discuția)