avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Agresiune, consecințe
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Agresiune, consecințe

am fost agresata de sot si amenintata ca ma omoara ,am sunat la 112 ,a venit politia( intre timp sotul a plecat de acasa )am facut plangere penala la politia de proximitate,am scos certificat de la medicina legala unde sa specificat ingrijire 1-2 zile ,ce pedeapsa ar putea primi sotul in acest caz .Va multumesc
Aveti doar dreptul sa va angajati avocat, nu obligatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loviri si alte violente alinar_popescu alinar_popescu Buna ziua, Tatal meu a fost victima unei agresiuni fizice. Nu a ripostat sau provocat agresorul, care si-a recunoscut fapta la politie. Tatal meu a primit ... (vezi toată discuția)
Cum s-ar putea incadra fapta???? petosticky1979 petosticky1979 Buna ziua! as vrea sa stiu unde se incadreaza urmatoarea fapta: fratele meu a fost sambata seara la club in satul bunicilor nostri si un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,fratele meu a suferit o agresiune din partea unui vecin,in ... mafinescuingrid mafinescuingrid Buna ziua,fratele meu a suferit o agresiune din partea unui vecin,in urma acesteia,conform biletului de iesire din spital,s-a...ales cu urmatoarele: -Fractura ... (vezi toată discuția)