avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Recurs
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Recurs

Buna ziua,
Va rog sa mi spuneti daca se poate face recurs pt o speta pe contencios administrativ (obligatia de a face),care este termenul si in ce conditii se poate face,avand in vedere ca actiunea (un singur dosar)pe tribunal este colectiva, (24 de persoane) si sentina a fost respingere ca fiind cerere neintemeiata,iar dosarele s au disjuns la judecatorie (individual).
Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:36, 10 Septembrie 2017
In contencios administrativ : Hotărârea pronunţată în primă instanţă poate fi atacată cu recurs, în termen de 15 zile de la comunicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpetare sentinta el_gringo el_gringo Buna ziua! Am o nelamurire in legatura cu un dosar in care am fost parat,reclamantul a facut recurs iar raspunsul la recurs este urmatorul: Tip ... (vezi toată discuția)
Sentinta in fond funciar se ataca direct la curtea de apel? Balaurul Balaurul Buna ziua, Constat, pe site-ul Judecatoriei Valenii de Munte, ca \"[i]Respinge cererea ca neîntemeiată. Respinge ca neîntemeiată cererea intimatei ... (vezi toată discuția)
Recurs sau apel radud62 radud62 Bună seara, Aduc în atenția d-voastră următoarea situație: - În comunicarea unei Hotărâri civile(stadiul fond),dosar de contencios ... (vezi toată discuția)