avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Datorii fiscale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Datorii fiscale

In 2015, dupa un calcul facut de mine,datorez la fisc maxim 20 de lei deoarece am retras de pe un site cu jocuri de noroc suma de 1300 lei iar datoria este de 1%( am zis 20 de lei ca sa fie na) Idee e ca nu stiu cand s-a aprobat legea aia cu, "creantele fiscale mai mici de 40 de lei se prescriu" ca sa stiu si Eu daca m-a incadrez in ea.
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 20:31, 8 Septembrie 2017
Potrivit art. 266 din Codul de procedură fiscală şi a Ordinului ANAF nr. 3497/2015, creanţele fiscale restante administrate de organul fiscal central, aflate în sold la data de 31 decembrie a anului precedent, mai mici de 40 de lei, se scad din evidenţele fiscale în primele şapte zile ale anului în curs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare bonificatie 10% eugtheo eugtheo Buna ziua, As dori sa stiu daca pentru plata anticipata ( plata efectuata cu un an in urma celui pentru care datorez impozit) a impozitului pe teren ( eu am ... (vezi toată discuția)
Tatăl meu decedat a acumulat 9.000 de lei datorie la anaf, iar notarul mi-a sugerat să o plătesc. nu mi se pare corect, vă rog să mă ajutați cu un sfat Lulica Lulica Buna ziua Am urmatoarea situatie: sunt in cursul dezbaterii succesiunii in urma decesului tatalui meu. Am solicitat de la ANAF un certificat fiscal si am ... (vezi toată discuția)
Datorii din 2004 Evelyn3 Evelyn3 In 2004 s-a inchis o afacere familiala, au fost achitate toate datoriile fata de stat, in afara penalitatilor si dobanzilor. In 2011 am primit o somatie cu ... (vezi toată discuția)