avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Alienarea copilului si refuzul de a acorda vizitele
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Alienarea copilului si refuzul de a acorda vizitele

Buna ziua,

As dori si eu daca se poate o clarificare despre situatia in care ma aflu momentan. Sunt cativa ani de zile de cand baiatul meu a fost incredintat mamei. In ultimii 2, aproape 3 ani zile copilul a inceput sa fie alienat, probabil si sufera de sindromul de alienare, el fiind foarte usor manipulat, si in alta ordine de idei nu am dreptul la vizite deloc.

Nu mi sa deschis usa cand am fost sa imi vad baiatul, telefonul a fost schimbat de cateva ori evident sa nu pot lua legatura cu el, inclusiv conturi de facebook schimbate pentru acelasi motiv.

Care sunt primii pasi care trebuie sa ii fac sa pot sa imi vad copilul?

Multumesc anticipat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intrebari aiurea si fara sens. Fiind despartiti si minorul incredintat mamei, eu nu am avut prea multe posibilitati sa schimb situatia, indiferent de cat as fi vrut. Dar vad ca insistati sa puneti intreabri la care deja am raspuns, si sunt total aiurea.

Vorbim lege aici, nu ce am putut sa fi facut de capul nostru. Iar legea in tara asta nu prea functioneaza cum trebuie.
Legea, printre altele, va obliga sa va exercitati drepturile parintesti, inclusiv cel la mentinerea relatiei cu fiul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

''sindromul alienarii parentale'' proastasatului proastasatului As vrea sa aflu cati parinti s-au confruntat in instante cu acuze de alienare parentala si cum v-ati aparat. Cum au primit instantele astfel de acuzatii si cat ... (vezi toată discuția)
Remedii efective alienare parentala evidenta againstPAS againstPAS Citeam undeva ca singura sansa reala a parintelui alienat esta ca, pe parcursul procedurii de executare silita, parintele alienator sa isi epuizeze proprile-i ... (vezi toată discuția)
Alienare parentală. cum pot relua legătura cu copilul fără să-l traumatizez obligându-l la asta? 2007c 2007c Buna seara Sunt divortat de 3 ani si am un baiat in varsta de 11 ani care locuieste cu mama lui. In primele 6 luni dupa divort relatia cu copilul a fost una ... (vezi toată discuția)