Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Da ,vad ca se tot intreaba daca "ati auzit sau nu " despre noul examen de primire in profesie care acum vad ca s-a mutat in perioada februarie. Sunt doua posibilitati: (l) este adevarat ; (ll) nu este adevarat . Acum ca sa fim siguri de varianta corecta privim un pic in Legea 51/1995 si la : art. 16. (1) Primirea în profesie se obtine numai pe baza unui examen la
nivel national organizat de U.N.B.R, potrivit prezentei legi si Statutului profesiei de
avocat. Asta inseamna ca vom cereceta si statutul profesiei care la art.33 alin.2 zice :
(2)Examenul de primire în profesie se organizeaza de consiliul baroului, în mod obligatoriu în fiecare an, in ultimul semestru
al anului, la o data unica pentru toate barourile, cu consultarea Baroului Bucuresti. Data examenului va fi anuntata într-un ziar
de mare tiraj cu cel putin 60 de zile înainte. Care ar fi varianta corecta in opinia Dvs. ? Daca am gresit rog sa fiu corectat,va multumesc!
de focul banilor eu cred ca isi pot croi in cateva zile noi legi si reguli ! In Romania e posibil orice. Asa ca ne putem astepta sa se dea acest ex si de 3 ori pe an!!:))