Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
si eu m-am pregatit pentru examenul de anul acesta cam dupa aceleasi carti, cu unele exceptii:
- civil anul I - Boroi;
- la drepturi reale tind sa recomand si Liviu Pop, deoarece are anumite opinii separate
- procedura civila - am invatat in mare parte dupa Mihaela Tabarca si o recomand pentru ca are un stil "usurel" si modul de asezare in pagina te ajuta la recapitulare, cu rezerva ca nu scrie despre executare silita
- penal general Mitrache - se invata destul de bine si dupa el
- penal special Tudorel Toader scrie foarte bine
- procedura penala o alternativa al Neagu este Theodoru ... asta daca nu va incurca faptul ca subiectele asa cum se gasesc in lista data de UNBR nu le veti regasi in cuprinsul tratatului, formularea lor fiind inspirata dupa cate se pare de cuprinsul tratatelor de Neagu.... la urma urmei e un examen de sinteza.
Cu toate ca este destul de devreme... va urez spor la invatat!
Da ,in primul rand foarte buna precizarea,in al doilea rand ce s-a intamplat cu admiterea ,banuiesc ca rezultatele sunt pozitive?=D>
J_Brigance a scris:
....Eu am dat admiterea in septembrie....
Luciana Macovei a scris:
Da ,in primul rand foarte buna precizarea,in al doilea rand ce s-a intamplat cu admiterea ,banuiesc ca rezultatele sunt pozitive?=D>
J_Brigance a scris:
....Eu am dat admiterea in septembrie....