Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
iondanci a scris:
sorin_tiru a scris:
La examen la INM nu se intra cu CODUL nu stiu de unde aberatiile astea !!!
Cat despre intrebari, spuneti mersi ca nu s-au dat termene de la suspendari conditionate, chichite de recidive, concurs, efectul circumstantelor agravante etc
Intrebarile au fost pentru cei care stiau nu pentru cei de la telecomunicatii care au trecut prin facultati gratie handsfreeului de la facultate !!!B-)
Eu zic ca grila e mult mai buna decat testul clasic, desi nu e sistemul perfect oricum nimic nu e perfect.
S-a dus cu stiutul subiectelor dinainte cu dictatul prin telefon. Cred ca cine vrea sa intre cu adevarat la inm sau in barou ar trebui sa invete.
Nu stiu daca au fost sau nu aranjamente. Totusi cred ca a fost mult mai corect pentru cei care stiu cat de cat, adica cine a stiut a putut face intrebarile peste sapte.
La mine in sala supraveghetorii au fost foarte stricti. In prima zi s-a sigililat toate intrebarile, in a doua zi nu am dat importanta.
Eu zic sa spuneti mersi ca a fost accesibil, putea fi mult mai greu .
Cine a dat la inm in toamna (cum am dat eu ) stie ca examenul ala a fost cu adevarat greu .
PENTRU NEMULTUMITI LE RECOMAND SA DEA LA INM SI APOI SA VINA SA POSTEZE CA A FOST GREU !!!
Prietene, nu-ti fa statuie ca nu e cazul!
1 nu suntem prieteni
2 nu e cazul ca vorbesti in versuri ca nu suntem la facultatea de limbi sau poate stiu eu ti-ai gresit vocatia