Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
sergiu24 a scris:
D-le Taru, aici nu este Bestjobs....intelepciunea romaneasca nu degeaba a dat zicala cu "lauda de sine...." .te felicit ca ai dat examenul, luat, nu luat etc..Dar sa iti sustii punctul de vedere in modul in care o faci nu te ridica, din contra..:stunned:
nu e nici o lauda dar eu totusi raman la ideea ca e un lucru bun faptul ca s-a dat grila.
Sper sa iau nu am zis ca sunt ferm convins ca iau doar trag sperante.
Si eu am fost foarte dezamagit in sept cand am picat la inm. Asa ca ii inteleg pe multi. Probabil si eu o sa am suspiciuni serioase daca nu o sa figurez pe lista celor cu peste 7. Iti urez succes ! Stima
Pe timpuri era ceva sa fi avocat acum e ceva banal atat de multi avocati sunt
(ca sa nu mai spun de cate facultati de drept, toata lumea face drept, toata lumea se pricepe la drept inclusiv domnul sergiu)
Cred ca rolul unui avocat este acela de a lupta impotriva coruptiei si abuzurilor magistratilor, ori pentru asta e nevoie de stiinta nu de " vrajeala "
Cine are tangenta cu dosare grele stie ce vorbesc ( dosare necitite, hotarari de 1 fila prin care se acorda zeci de miliarde si nu cred ca mai e nevoie sa continui )
Retractul litigios are caracter aleatoriu deoarece aceasta vanzare de drepturi litigioase are ca obiect sansele castigarii-pierderii procesului, fiind determinant elementul ,,alea" (intamplarea, hazardul). Nu poti garanta cuiva castigarea sau pierderea unui proces, astfel ca solutia ce urmeaza a se pronunta nu o poti cunoaste dinainte. Solutia ce urmeaza a fi pronuntata in cauza dedusa judecatii este influentata de modul in care partile inteleg sa isi formuleze apararile, de probatoriul administrat in cauza, magistratul-judecator pronuntand, pe baza acestor factori determinanti solutia care poate fi sentinta, incheiere sau decizie, supusa sau nu cailor de atac, dupa caz. Cam asta ar fi pe scurt.
asta este CESIUNEA dreptului litigios care intr-adevar este cu caracter aleatoriu, dar retractul inseamna liberarea de cesionar numarandu-i pretul real al cesiunii, spezele contractului si dobanda din ziua cand cesionarul a platit pretul cesiunii. prin retract are loc o confuziune intre reclamant si parat si stingerea procesului. va rog sa-mi explicati ce este aleatoriu aici?