Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Oare ce ar fi daca chiar v-ati apuca de invatat serios pentru septembrie? V-o recomand cu caldura!
In septembrie 2009 plangeati dupa un examen cu subiecte - grila! OK....ati primit ce ati vrut! Ati mai vrut un examen! S-a mai organizat un examen in februarie!
Dar solutia cea mai logica, aia cu invatatul pur si simplu ....... chestia asta n-o aveti deloc in vedere? Ia incercati-o si pe asta!
Sigur, pentru cei care au invatat serios si au rezolvat grilele, va salut! Bine ati venit in profesie! Succes maxim in a va gasi indrumatori! Ceilalti - burta pe carte, baieti! Gata cu plansul pe forumuri, ca deveniti ABSOLUT ridicoli!
am considerat oportun sa raspund acuzelor tale privitoare la " plutitor rau de tot "
Asa ca informatie cred ca am o oarecare cultura in conditiile in care am absolvit un seminar teologic sef de promotie cu 9,60 in conditiile in care am terminat o facultate de drept de stat cu 9,60 ( asa ca info am facut si Facultatea de Teologie Andrei Saguna din Sibiu in acelasi timp ). Nu vreau sa iti spun cu ce ma ocup acum dar sa spunem ca, cunosc f bine realitatea juridica din instante.
Iti recunosc supararea dar nu e o solutie sa ii faci pe altii plutitori pentru propriile opinii !!! Oricum acuze de genul asta faceam la gradinita B-)