Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
alex_25 a scris:
Am citit majoritatea discutiilor de pe forum...........si sunt de acord cu totul ca acest examen a fost o batjocura generala..........pe langa chelutielile de inscriere sa nu uitam ca au fost si cheltuielile aferente.
eu am fost in aula si debandada care s-a pordus mai ales in ultima zi a fost de toata groaza.in una dintre sali inclusiv s-au fotografiat grile si au fost trimise prin MMS iar apoi su fost primite rasounsurile...........iar in alta sala locurile au fost schimbate de catre supraveghetori si date alte grile unor canditati.
acuma imi pare rau ca nu mi-am rretras la timp dosarul.........dar chiar am crezut ca este o sansa si m-am gandit sa nu o ratez.
sunt curioasa daca se va contesta acest examen avand in vedere ca este neconstitutional chiar daca nu s-a publicat decizia. iar aceasta nu a fost publicata deoarece nu s-a dorit acest lucru si s-a asteptat pana la terminarea examenului.......
in orice caz va diresc bafta si sa nu ne lasam chiar asa usor fraieriti.
vaaaaaaaaaaai