Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Neatza tuturor si o zi cu spor la invatat!!
Impartasind aceeasi soarta, ma alatur voua, mai este loc ... ?
neata,tare urat formulate grilele sau mi se pare mie?
Intr-o luna jumatate sa parcurgi /inveti intreaga materie de ex dupa 9 ani de la terminarea facultatii e crunt + copil + altele.
Ca o recapitulare
In avocatura cam jumatate din onorariu se duce pe impozite ,taxe, caa, cote barou, cam greu poti lucra fara chitanta ca sa iti ramana un onorariu intreg. Ca sa o duci bine trebuie sa ai cativa ani in spate de vechime in profesie.
Ca magistrat - cel putin in primii ani te cocoseaza dosarele mai ales daca vad colegii ca iti merge capul.
Ca procuror - nu stiu , consortul imi spune nu cu motivatia " vrei sa strangi toti interlopii orasului la usa?" Ma rog argumentul nu tine ca acelasi risc il ai si ca avocat daca ii reprezinti sau ca judecator daca dai vreo solutie care nu convine.
Oricum indiferent de ce voi face ma voi indrepta spre posturile/examenele pt cei cu vechime in profesii juridice.
Ca o concluzie : pt magistrat/procuror examenul este in oct nov iar la avocat cred ca la anul deoarece anul acesta s-a sustinut deja pt cei cu vechime in alte profesii juridice si nu cred ca preaminunatii de la UNBR doresc juristi cu experienta care sa intre direct ca avocati definitivi.
Prin urmare stau si beau cafea (evident), urmarind discutiile voastre , poate poate voi gasi acel click care sa ma faca sa invat.:hammer: (ca o marturisire in febr ramasesem doar cu civilul de invatat si cred ca de aceea imi permit sa stau pe coada si sa dorm)