Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Adeverinta medicala se poate lua de la Spitalul Universitar si de la Spitalul Sf Ioan.
Dar pentru ca maine e sambata nu stiu daca vei reusi.
Incearca mai bine la o clinica particulara, ca Medlife- fa o programare la un medic generalist sau intreaba la telefon daca iti pot elibera o asemenea adeverinta. Mai mult ca sigur se poate.
Cat despre cea psihiatrica, eu am luat-o de la Clinica Adiora ( gasesti pe net adresa si nr de tel ). E un doctor super dragut, poate lucreaza si in week-end.
Buna,
Stiti cumva care e ultima varianta actualizata a Legii 51/1995?
Eu am pe Lege 4 ultima actualizare in data de 13.05.2010. Aveti o forma mai actualizata?
Multumesc:)
spune-mi si mie ,te rog , daca ai cartea la OEPA la zi , de unde ai luat-o , editura ,etc. vreau si eu sa-mi achizitionez una pt ca nu pot sta pe PC sa citesc si imprimanta nu mai merge.
Multumesc anticipat,
buna ziua
poate ma ajuta si pe mine cineva cu informatii despre admiterea urmatoare in baroul Galati; cand e programat examenul, dupa ce autori invatati, se da grila sau sinteza? va multumesc anticipat. precizez ca eu am terminat facultatea acum 4 ani si materia e cam ruginita ( am lucrat in alt domeniu) si ma intereseaza daca editiile de acum 4 ani a manualelor din Bucuresti imi mai sunt de folos sau trebuie sa investesc in ultimele editii.
inca odata multumiri celor care imi vor raspunde!