Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Hello :)
Am si eu o intrebare la penal special.
Infractiunile din legile speciale cum le invatati? De exemplu cele din legea 143/2000 privind combatarea traficului si consumul ilicit de droguri... Invatati articolele de la 1 la 19? Sau numai unele din aceste articole, caci nu mi-e f. clar.
Multumesc!
Neata tututor...am nevoie de o informatie:
La Baroul Prahova s-a publicat ieri ca in data de 19 ora 12.30 se sustine un interviu pentru candidatii inscrisi la examenul de primire in profesie sesiunea noiembrie 2010.Nu se precizeaza daca e vb de stagiari sau definitivi...am tot sunat si ieri, dar nu raspunde nimeni....Daca stie cineva ceva OFICIAL va rog sa imi scrieti...nu sunt din Ploiesti si as dori sa aflu din timp...oare in ce va consta interviul avand in vedere ca nu se mentioneaza nicaieri despre asa ceva?Help me please...
Nu stiu daca este si pentru def. dar presupun ca da. Pe mine m-au sunat sa-mi spuna de acest interviu si banuiesc ca asa au facut cu majoritatea candidatilor care si-au lasat numarul de telefon. Cred ca se analizeaza dosarul si indeplinirea conditiilor de inscriere la examen, daca sunt incompatibilitati si daca intelegi sa renunti la ele in caz de admitere, etc. Ce altceva ar putea sa fie? Curaj!
Deci se tine interviu pentru stagiari sau pentru scutire de examen ...sau pentru toata lumea...????????
Daca nu te prezinti ce se intampla avand in vedere ca nu se stipuleaza nicaieri nimic despre interviu?
As dori un raspuns concret...si urgent...
sper ca la alte baraouri nu ajunge vestea asta sa faca si ei
Asta sper si eu. Deocamdata la Baroul SV nimic in acest sens,cel putin pe site-ul lor.;)
:coffee: pentru toata lumea & o saptamana excelenta ! :luck: