avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Cum se calculeaza un impozit pe salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Cum se calculeaza un impozit pe salariu

Buna ziua.Sunt angajat la firma Black Sea de 3 luni si de 2 luni am niste probleme legat de bani pe care ai primesc.Salariu meu este de 1300,plus bonuri care au o valoare de 15 ron fiecare.An luna iulie,am lucrat 32 de ore suplimentare si pe fluturas mi-au fost trecuta suma de 684,iar an mana mi-au dat la lichidare doar 1091.An luna August am lucrat 25 ore pe fluturas a fost trecuta suma de 266 iar la lichidare mi-au dat 120 ron.Cum este posibil sa fi platit cu atat de putin din cat lucrezi?Multumesc
Cel mai recent răspuns: adema1980 , utilizator 00:14, 29 Septembrie 2017
Trebuie sa ne spuneti pe fiecare luna: salariu brut, valoare bonuri de masa, nr persoane in intretinere, sporul in % sau suma fixa impozabil, conditiile de munca (grupa). Pt iulie, mie mi-a dat 1368 lei net daca nu aveti persoane in intretinere si conditii normale de munca. Ati primit si avans?
pt august nu ne-ati dat date.
Avansul se ofera an fiecare luna pe data de 15,iar pe data de 7 se plateste lichidarea.Salariu brut este 1797,iar valoarea unui tichet de masa este de 15 ron.Nu am copii sau persoane an antretinere.Pe luna August am primit de la firma 18 tichete de masa an valoare de 270 ron plus salariu de 1300.La nr de ore efectuat(25),am primit de cat 120 ron.Desi pe fluturas apare suma pentru 25 ore de 266 ron.Mi sa explicat ca pentru suma primita sa oprit impozitul pentru bonuri,mai mult de 35ron cat am calculat ca ar trebui oprit plus toate darile catre stat.Din punctul meu de vedere mi se pare exagerat ca sa lucrezi de o anumita suma si sa primesti mai putin de jumate
Solicitati fluturas de salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu de baza ioanarrr ioanarrr Buna seara, Pe fluturasul de salariu am trecut 1279 RON (salariu net pe care il voi lua maine), insa salariul meu de baza este 1300 RON. Este posibil sa ai ... (vezi toată discuția)
Salariul brut fisa fiscala mai mare decat salariul brut din fluturas g3ograful g3ograful Buna ziua, Am facut o comparatie intre fisa fiscala cu veniturile din 2011 si fluturasii din acel an. Am observat ca in oricare luna, venitul brut din fisa ... (vezi toată discuția)
Retinere tichete de masa din salariu Marian C. Marian C. Bună ziua, Vă scriu în speranța că voi primi un răspuns concret în legătură cu fluturașul de salariu al tatălui meu. Muncește într-o anumită ... (vezi toată discuția)