avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... semnarea de act aditional
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

semnarea de act aditional

Buna ziua,
sunt salariat intr-o firma multinationala. mi s-a propus o formare pentru a avansa pe un alt post, formare care costa 5500€. pentru aceasta sunt obligat sa semnez un act aditional la contract prin care ma angajez sa nu plec din firma pe o perioada de trei ani de la terminarea formarii. mentionez ca formarea are loc dupa orele de lucru, de la 16.00 la 19.00, 4 zile din 5, timp de sase luni.
este valabil acest act aditional (nu-mi vor fi platite ore suplimentare)
multumesc
Cel mai recent răspuns: alexa26 , utilizator 20:06, 5 Octombrie 2009
buna ziua,
da, formarea se face in scopul unei avansari (cred ca nu o fac pentru amuzament, dar cred ca e si o maniera de a obliga oamenii buni sa nu plece din firma).
si da, mi s-ar parea normal sa semnez daca ar insemna sa particip la formare in timpul programului.
am citit codul muncii si nu mi s-a parut foarte clar, de aceea am pus intrebare pe forum.
si multumesc tututor celor care au raspuns
Unora li s-ar parea normal ca in timpul programului sa se tina cursuri de perfectionare/instructaj pentru functia existenta nu insa si pentru un post superior.
La absolvire veti obtine o atestare valabila si la alta firma sau este ceva intern?
Si daca sunteti unul ditre cei "alesi", (om bun) n-ar trebui sa va deranjeze ca veti avea asigurat serviciul pentru inca 3 ani (si pe un salariu mai mare;) )
nu ma deranjeaza ca am serviciul asigurat pe 3 ani, singura neplacere e ca nu e un salariu mare, si ei sunt constienti. nu conteaza aspectul asta.
vroiam sa stiu doar daca actul e valabil sau nu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de studii platit ioana_gr ioana_gr Stiam ca angajatorul este obligat sa plateasca angajatului 10 zile de concediu pentru studii, pentru persoanele de pana in 25 de ani pentru care nu a asigurat ... (vezi toată discuția)
Formare profesionala in week-end Hellenne Hellenne Pantru cursurile de formare profesionala desfasurate in perioada week-end-ului, salariatii pot beneficia de zile libere ? care este cadrul legal pentru aceatsa ... (vezi toată discuția)
Formare profesionala dupa serviciu mihaipreotescu mihaipreotescu Buna ziua! Institutia la care lucrez vrea sa ma trimita la un curs de formare profesionala, cu durata de 136 ore, dupa orele de program si fara scoatere din ... (vezi toată discuția)