Va rog sa ma ajutati cu un sfat legat de urmatoarea situatie : intr-o cladire functioneaza 2 cabinete medicale, unul organizat ca CMI iar celalalt ca SRL , amandoua avind angajata aceeasi ingrijitoare , CMI-ul cu 2 ore/zi iar SRL-ul cu 4 ore/zi . Din cauza costurilor exagerate cu salariile part time dorim angajarea ingrijitoarei cu 6 ore/zi doar la SRL , iar CMI-ul sa achite catre SRL contravaloarea pentru 2 din cele 6 ore/zi.
Intrebarea este daca se poate incheia o conventie intre cele 2 cabinete care sa stipuleze acest lucru si care este metoda prin care SRL-ul sa incaseze suma de bani de la CMI !
As dori sa stiu daca exista si alte posibilitati legale care sa aiba acelasi rezultat ( angajarea de catre CMI si compensarea de catre SRL a celor 4 ore/zi , etc )
Cu speranta ca m-am putut face inteles , va multumesc anticipat !
Dorim incadrarea cu 6 ore/zi fie la SRL fie la CMI cu conditia ca CMI-ul sa plateasca 2 ore/zi iar SRL-UL 4 ore/zi si am vrea sa stim care este modalitatea mai putin complicata pentru a putea face acest lucru ! Multumesc inca o data !
Va multumesc inca o data ,sunteti foarte amabil ! Imi cer scuze pentru insistente , profesia mea este cea de asist. medical dar ma ocup si de tot ce inseamna contabilitate pentru CMI -ul unde lucrez ( pana acum am facut-o fara sa gresesc si asta in conditiile in care o fac pro bono )
Probleme cmi
liviu1969
Am un CMI infiintat in 2016 fara probleme:
- contract de comodat
- spatiul respectiv este al unei colege
- am platit toate taxele (1500 + 300 + etc...) si ... (vezi toată discuția)