avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Procedură comunicare schimbare domiciliu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Procedură comunicare schimbare domiciliu

Mi-am schimbat domiciliul si trebui sa incunostiintez instanta si parchetul pentru comunicari...O pot face prin posta ? Ce trebuie sa cuprinda adresa mea catre acestia ? Va multumesc pentru raspunsuri ...
Cel mai recent răspuns: elian c , utilizator 21:24, 20 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În primul rând trebuie să menționați numerele de dosar pentru ca informarea dvs să ajungă unde trebuie.
Atașați și o dovadă cu privire la noul domiciliu.
Da puteti. Scrieti la antet: denumirea instantei (judecatoria..., tribunalul... etc.) Dosar nr.... Termen... Apoi scrieti "Catre... (instanta)", cine sunteti, adresa, CNP si ca v-ati schimbat domiciliul si atasati copie dupa cartea de identitate noua pe care sa scrieti "Conform cu originalul" si semnati. Trimiteti cu confirmare de primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de judecata riki1 riki1 Buna ziua, Poate exista un proces civil in care paratul nu a fost citat si actul de identitate este expirat? (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala DAN 27 DAN 27 Urmeaza sa contest un proces-verbal de contraventie si voi solicita judecarea in lipsa mea. In conditiile in care ma voi muta de la domiciliul actual as ... (vezi toată discuția)