avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1237 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Timpul de lucru și timpul de odihnă
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Timpul de lucru și timpul de odihnă

Buna ziua. as dori sa stiu care este timpul de odihna dupa cele 8 ore respectiv 12 ore lucrate. Multumesc !! Si daca ma puteti ajuta cate zile de concediu are o asistenta la oncologie cu o vechime de 25 ani lucrati in sanatate. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: micro40 , utilizator 13:34, 23 Septembrie 2017
Eu va dau exemplul meu. La fiecare intrare in tura de 12 ore eu trebuie sa ma loghez pe net cu un ID si o parola, Acest lucru trebuie sa-l facem cu cel putin 15 minute inainte de ora 7 dimineata respectiv 19 seara. Mai am 12 ore de repaus intre schimburi? Multumesc .
Timpul deplsarii spre si de la locul de muncă intre in durata repausului, chiar daca legea prevede o durata a repausului zilnic/săptămânal.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timp de odihna micro40 micro40 Buna ziua. as dori sa stiu care este timpul de odihna dupa 8 ore de munca , timp in care eu nu pot fi chemat din nou la munca. Mentionez ca lucrez in ture de 8 ... (vezi toată discuția)
Perioada de repaus dupa tura de noapte Maria Prado Maria Prado Buna ziua, intrebarea mea este:dupa o tura de la 18 la 5 dimineața, se poate intra intr-o alta tura de la ora 15, pana la ora 1, in acceasi zi? Sau dupa tura ... (vezi toată discuția)
Munca in ture departament paza dragonu89 dragonu89 Buna ziua,as dori sa stiu,daca potrivit codului muncii ,si aici ma refer in domeniul de paza,la o tura de 8 ore intre 22:00/06:00 nu ar fi normal sa am 24 de ... (vezi toată discuția)