avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Timpul de lucru și timpul de odihnă
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Timpul de lucru și timpul de odihnă

Buna ziua. as dori sa stiu care este timpul de odihna dupa cele 8 ore respectiv 12 ore lucrate. Multumesc !! Si daca ma puteti ajuta cate zile de concediu are o asistenta la oncologie cu o vechime de 25 ani lucrati in sanatate. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: micro40 , utilizator 13:34, 23 Septembrie 2017
Eu va dau exemplul meu. La fiecare intrare in tura de 12 ore eu trebuie sa ma loghez pe net cu un ID si o parola, Acest lucru trebuie sa-l facem cu cel putin 15 minute inainte de ora 7 dimineata respectiv 19 seara. Mai am 12 ore de repaus intre schimburi? Multumesc .
Timpul deplsarii spre si de la locul de muncă intre in durata repausului, chiar daca legea prevede o durata a repausului zilnic/săptămânal.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timp de odihna micro40 micro40 Buna ziua. as dori sa stiu care este timpul de odihna dupa 8 ore de munca , timp in care eu nu pot fi chemat din nou la munca. Mentionez ca lucrez in ture de 8 ... (vezi toată discuția)
Repaus saptamanal si acordare concedii alexysinlove alexysinlove Buna ziua, - stabilind repausul saptamanal la tura de 12/24,12/48 dupa 48 de ore de munca (4 ture, in chiar cele 48 ore libere de dupa al 2 set de 12 cu 24) ... (vezi toată discuția)
Perioada de repaus dupa tura de noapte Maria Prado Maria Prado Buna ziua, intrebarea mea este:dupa o tura de la 18 la 5 dimineața, se poate intra intr-o alta tura de la ora 15, pana la ora 1, in acceasi zi? Sau dupa tura ... (vezi toată discuția)