avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorie

Buna ziua,

Am împrumutat anul trecut o suma de bani, ce trebuia sa o primesc in 2 luni. A trecut un an si nu s-a întâmplat nimic, Ba mai mult persoana in cauza nu Răspunde la telefon sau mesaje. Am reușit sa il pun sa scrie o hârtie de mâna unde recunoaște ca are de imi restituit bani, dar a scris ca imi va da in fiecare luna, intr-un cont bancar o suma mica de bani pana ajunge sa imi înapoieze banii. Credeți ca as putea sa il dau in judecată si sa imi recuperez banii? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: MariaRt , utilizator 08:05, 27 Septembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Din păcate nu a fost nimeni de fata cand am dar banii. E specificata toată suma de bani pe hârtie si am mesaje pe Facebook, dar nu stiu cat ma pot ajuta ca si proba intr-un proces.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

înregistrare audio cu tel și sms-uri Dani Bcd Dani Bcd Poate fi folosită înregistrarea și mesajele scrise dintre 2 pers pentru o sumă de bani împrumutată dar fără nici un act scris (doar sms și audio în ... (vezi toată discuția)
Recuperare bunuri annaysse annaysse Am avut incredere intr-o prietena buna....si ....am rugat-o sa-mi tina aurul la ea...pentru ca fratele meu a crescut si venea cu diverse persoane in casa ...si ... (vezi toată discuția)
Bani dati fara acte legale daniela_b daniela_b am imprumutat in luna septembrie o cunostinta cu 1500 ron si 350 E,si ma tot amana cu returnarea sumei,mentionez ca nu am facut nici un act oficial si nici ... (vezi toată discuția)