avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Țeapă 3000ron Olx
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Țeapă 3000ron Olx

Buna ziua!In urma cu câteva zile am găsit pe OLX un anunț legat de un telefon(iPhone8).Vânzătorul pretindea că este impecabil.Dupa lungi discuții cu el,m-am decis să-l cumpăr.Ieri când a venit am observat că telefonul este de fapt o clona/replica ce nu costa mai mult de 5milioane.Transportul era prin livrare cu verificare insa la fata locului nu mi-am dat seama că ii o replica.Ce e de făcut?Are rost să mă duc la politie?Sunt șanse să-mi recuperez banii?Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: AvTudor_com , utilizator 20:48, 27 Septembrie 2017
Daca nu va restituie banii puteti sa depuneti plangere penala. Dupa ce o sa primeasca citatie, sa se prezinte la pilitie, e posibil sa revina cu propuneri de restituire a banilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am vandut o masina lego pe olx, pozele erau reale, ... Adata85 Adata85 Buna ziua. Am vandut o masina lego pe olx, pozele erau reale, s-a trimis prin Fan Curier cu deschidere la domiciliu. Persoana a preluat coletul, iar dupa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in urma cu o saptamana am postat un anunt pe olx in ... MateiB0 MateiB0 Buna ziua, In urma cu o saptamana am postat un anunt pe olx in care imi vindeam un breloc si am fost contactat de o persoana care pretindea sa il ... (vezi toată discuția)
Am luat teapa cu un furnizor de piese auto de pe olx MEMETIUXEL MEMETIUXEL Am comandat la el o -panglica spirala ptr air bag la un Megane 2 , tipul mi-a spus ca a trimis-o NOUA si cu garantie in cutie , se cam eschiva la raspuns la ... (vezi toată discuția)