avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna

De 3 ani de zile sunt angajat pe postul de consilier al primarului, iar odata cu legea salarizari secretara ma incadrat pe postul de referent mentionez ca am terminat ca si studii profesionala 11 clase iar acum sant in curs de terminare a liceului clasa 12 ,ca si studii ar fi suficint pt postul care il ocup acum cel de referent de specialitate (consilier al primarului?
Ultima modificare: Miercuri, 27 Septembrie 2017
Aradon, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:19, 29 Septembrie 2017
Sunt si eu curios ce cod cor are Consilierul primarului, pentru ca daca este vorba despre Consilier administratia publica cu 242201, atunci sunt necesare studii superioare, insa nu stiu daca Consilierul primarului = Consilier administratia publica.
Functia de "Consilier al primarului" nu exista in COR.
Tocmai. De aici si nedumerirea privind incadrarea pe aceasta functie care nu exista in COR.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunt multe functii in sectorul bugetar care inca nu apar in COR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primarul numeste unilateral consilierii personali? parasolarul parasolarul Primarul poate organiza concurs pentru ocuparea unui post de consilier personal pe care il va numi prin dispozitie fara implicarea in nici un fel a consiliului ... (vezi toată discuția)
Consilier primar climescumarian climescumarian am rugamintea de a ma ajuta cu un raspuns referitor la incheierea contractului individual de munca a consilierului primarului ,mai precis procedura de ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic la cabinetul primarului liliana elena liliana elena Buna ziua, As dori sa stiu daca se poate ca printr-o hotarare a consiliului local sa fiu desemnat sa reprezint institutia publica in instanta avand in ... (vezi toată discuția)