avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Se poate veni din Italia cu buletinul expirat??
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Se poate veni din Italia cu buletinul expirat??

Buna seara! As dori sa stiu daca pot veni din Italia cu buletinul expirat de o luna si ce mi se poate intimpla in vama?Daca as lua amenda si cit??
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara!

Nu va sfatuiesc sa treceti frontiera cu cartea de identitate expirata. Ati putea avea probleme cu autoritatile de la frontiera.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Ianuarie 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna dimineata!

Autoritatile de la frontiera Romaniei permit intrarea pe teritoriul tarii numai dupa efectuarea verificarilor cu privire la identitatea si cetatenia titularului actului prezentat.
Durata verificarilor efectuate nu poate depasi 24 de ore de la momentul prezentarii in vama.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu calatorie Vatra VIORICA Vatra VIORICA Daca pot calatori cu avionul din Italia spre Romania , cu Wizz, avind doar titlul de calatorie, buletin expirat. (vezi toată discuția)
Pașaport expirat adli adli Bună ziua. În curând vreau sa vin cu copil meu în tara ( din Spania în România ) cu autocarul. Acesta este minor și are pașaportul expirat și este ... (vezi toată discuția)
Pasaport expirat, buletin pierdut kissbogi kissbogi Buna ziua. Locuiesc in strainatate si poimaine ar trebui sa merg acasa in Romania cu masina, dar azi dimineata am observat ca nu gasesc buletinul. Trebuie ... (vezi toată discuția)