avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... procedura desfasurare urmarire penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

procedura desfasurare urmarire penala

o problema as avea nevoie de a imi fi lamurita>
In conditiile in care a inceput urmarirea penala , in cazul acestei etape, stiind ca este nepublica, cand este nevoie obligatorie de prezenta avocatului?
Imi poate explica cum se desfasoara audierea invinuitului? sau a unui martor? Ceva mai in amanunt fata de dispozitiile din C.pr. penala pe care le-am citit?
Se folfosesc anumite formulare de catre organele de cercetare? Trebuie sa ma prezint ca martor si as vrea sa fiu documentat cu ceea ce se va intampla acolo, la politie.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ionu roman , utilizator 12:56, 6 Octombrie 2009
multumesc celor care au raspuns si mi-au inlaturat anumite temeri pe care le aveam!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Audierea martorilor in faza de urmarire penala alexandra.a1404 alexandra.a1404 As dori sa stiu daca audierea martorilor in faza de urmarire penala este obligatorie a se face in prezenta inculpatului sau a reprezentantului acestuia, atita ... (vezi toată discuția)
Obligatii organ de c.p. cristiursa cristiursa organul de cercetare penala este obligat sa aduca la cunostinta avocatului invinuitului data efectuarii unui act de cercetare penala spre ex audiere martor sau ... (vezi toată discuția)
Citatie in calitate de martor Rolan-M Rolan-M Buna ziua, Am primit o citatie in calitate de martor, este vorba despre un dosar penal pentru detinere droguri de mare risc. La ce trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)