avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare timbrul de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare timbrul de mediu

Poate fi recuperat timbrul de mediu platit pentru un autoturism achizitionat in 2013 din Romania si inmatriculat prima oara in 2006 in Romania ?
Numai prin procedura administrativa - va adresati direct ANAF de la domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbru de mediu laur50 laur50 As dori sa cumpar un autoturism rulat, marca Nissan, inmatriculat prima data in Romania (nou fiind) in 25.03.2010. Am studiat legislatia in domeniu, de la L ... (vezi toată discuția)
Taxa auto- cerere restituire taxa de mediu 2013 dumitrescugeorgiana dumitrescugeorgiana Buna, Am inteles ca trebuie inaintata catre ANAF o cere de mana, are cineva idee ce trebuie sa contina? Ma poate ajuta careva cu un model? Va ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2008 bogdan1485 bogdan1485 Buna seara. Am platit taxa auto pentru un autoturism achizitionat din Germania in data de 12.02,2008. Se mai poate recupera aceasta taxa? (vezi toată discuția)