avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Exista vreo posibilitate pentru a parasi tara?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Exista vreo posibilitate pentru a parasi tara?

In baza art. 67 alin. 1 Cp cu referire la art. 68 alin. 1 Cp aplica inculpatului pedeapsa complementara a interzicerii exercitarii drepturilor prev. la art. 66 alin. 1 lit. a , b si j (dreptul de a parasi teritoriul Romaniei ) Cp, pe o durata de 3 (trei) an, incepand cu data ramanerii definitive a prezentei hotarari. În conformitate cu art. 404 alin. 5 C.p.p si in baza art.65 alin. 1 si 3 Cp aplica aceluiasi inculpat pedeapsa accesorie a interzicerii exercitarii drepturilor prev. la art. 66 alin. 1 lit. a,b si j (dreptul de a parasi teritoriul Romaniei )Cp, incepand cu data ramanerii definitive a prezentei hotarari si pana la executarea sau considerarea ca executata a pedepsei aplicate.
Cel mai recent răspuns: Al Bundy , utilizator 09:56, 6 Octombrie 2017

Buna ziua,

Va multumesc pentru raspuns, orice petec de lumina in vederea solutionarii problemei mele este bine-venit. Tin sa precizez ca aceasta disperare* de a putea parasi tara este necesara in vederea job-ului. Ma gandesc ca tot ce trebuie este sa vorbesc cu un avocat

O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interdictia de a parasi tara pe durata termenului de supraveghere. Al Bundy Al Bundy Buna ziua, Se poate anula sau revoca interzicerea dreptului de a parasi teritoriul Romaniei daca a trecut o perioada de la sentinta definitiva? Va ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca-anulare permis? nicksson67 nicksson67 Buna ziua, am primit aceasta sentinta in urma infractiunii de conducere cu permisul suspendat si refuz de recoltare probe biologice. Va rog sa-mi spuneti daca ... (vezi toată discuția)
Condamnare dosar alcool la volan nelamuriri Cotin1994 Cotin1994 Complet: P1*-CAMERA PRELIMINARA+FOND-AMANARI Tip solutie: Condamnare fără acord de recunoaştere Solutia pe scurt: În baza art. 336 alin. 1 Cp cu aplic. ... (vezi toată discuția)