avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cerere demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cerere demisie

saptamana trecuta am fost pe la sediul societatii unde am discutat cu directorul faptul ca sunt dispus sa-mi depun demisia si sa renunt la proces etc..in anumite conditii..de fapt una singura si de bun simt..sa-mi restituie ceea ce mai ramasese din garantia constituita..pe loc dupa ce incheiam toate socotelile..si nu dupa 6 luni cat au in regulamentul lor ilegal..

am facut cererea de demisie..dar prevazator nu am si semnat-o..i-am si spus ca nu vreau sa ma trezesc cu surpriza sa continue demisia si sa nu ma aleg cu nimic..

si pot spune ca bine am facut..am tot intrebat la firma care mai este situatia..si intr-un final imi spune ca sunt in preaviz..dar ca nu m-am prezentat si o sa-mi desfaca contractul de munca...ca nu s-a aprobat returnarea garantiei etc.

atunci am atentionat persoana cu care am vb de la personal..ca nu si-au gasit prostul,mai pe romaneste (poate sa foloseasca cererea de demisie pe post de hartie igienica ptr ca nu este semnata)...

mai inainte facusem o cerere de CO ptr recuperare medicala (toata luna septembrie fiind in concediu medical) insa cica nu mi s-a aprobat...oricum este un abuz dat fiind ca am zile neefectuate de co din 2008 si toate zilele de co pe 2009..plus ca aveam si un motiv intemeiat...
Cel mai recent răspuns: lucian75 , utilizator 18:49, 6 Octombrie 2009
Bine ati facut ca nu ati semnat demisia..dar, care e intrebarea dvs.?:-/
nu o pot folosi in cazul acesta nu?eu oricum am avertizat ca nu pun semnatura decat daca imi accepta conditia...

iar neaprobarea cererii de C.O. in situatia cand este specificat ca este necesar ptr recuperarea medicala,stiindu-se ca am fost in concediu medical timp de 30 zile cu piciorul fracturat...este un abuz,nu?

daca nu se acorda acum C.O. la sfarsit de an..cand se acorda?sa patesc ca anul trecut cand mi-au ramas 16 zile de C.O. neefectuate si nici platite macar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna neefectuat madi33 madi33 Am fost angajat 2 ani si 8 luni din care mi-am luat concediu de odihna 5 zile, urmeaza ca la sfarsitul lunii august sa plec din firma.Ce se intampla cu zilele ... (vezi toată discuția)
Preaviz concediu Ank27 Ank27 Se poate lua concediu de odihna in preavizul de demisie?Multumesc.. (vezi toată discuția)
Trebuia sa mi se plateasca c.o.? eu1001 eu1001 buna seara, va rog sa-mi spuneti daca fostul meu angajator trebuia sa imi plateasca C.O. neefectuat pe anul in curs, in conditiile in care mi-am incetat ... (vezi toată discuția)