avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... agravare clauza de penalitati
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

agravare clauza de penalitati

Daca am un contract de prestari servicii care prevede deja penalitati pentru nelivrare la termen in cuantum de 0,1 % precum si posibiltatea de a repara produsele necorespunzatoare calitativ,avand in vedere ca lucram pe comanda si urmeaza una f. importanta putem prevedea intr-o anexa/act aditional la contract ca:" prin derogare de la prevederile x din contract in cazul nelivrarii la termen a comenzii Z precum si in cazul livrarii bunurilor cu deficiente calitative se va aplica prestatorului o penalitate de 1000 euro /zi de intarziere sau 10 euro/bun livrat necorespunzator"
Sau ar fi mai practic in cazul produselor necorespunzatoare sa nu platim produsele respective...si in caz de instanta sa invocam exceptia de neexecutare? asta versus ipoteza ca facturam penalitati si nu sunt platite
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:38, 6 Octombrie 2009
Varianta a doua este mai viabila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept comun sau somatie de plata aartist aartist Am de recuperat de la o firma o creanta in valoare de 10.000 lei pt. o serie de produse livrate. Sunt in dubiu in ce priveste calea de urmat: drept comun sau ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de receptie produse ContSters56278 ContSters56278 Vreau sa va cer parerea referitor la un model de proces verbal \"compus\" de mine deoarece Ordinul 3412/2008 contine doar modele ref la investitii nu si in ... (vezi toată discuția)
Se pot solicita penalitati de intarziere a livrarii efectuata ... noa noa Se pot solicita penalitati de intarziere a livrarii efectuata in 1.04., in situatia urmatoare:? - in contractul de furnizare se precizeaza ca termen de ... (vezi toată discuția)