avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Examen Politia Judiciara
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Examen Politia Judiciara

Am absolvit facultatea de drept anul acesta. Am o intrebare. Pot sustine examenul de ofiter pt politia judiciara ? In ce consta acest examen ? Unde pot afla mai multe informatii legate de acesta. Poti deveni ofiter de politie doar cu facultatea de drept ? Este necesar sa trec prin faza de agent ?
Cel mai recent răspuns: DORIN TUNSOI pt DOLAS ECOTRADE SRL , Consultant credite si finantari 01:05, 8 Octombrie 2009
nu trebuie sa fiti agent, nu are nici o legatura, despre politia judiciara intrebati la resurse umane la politia capitalei ei va dau biografie si tot ceea ce aveti nevoie.
din cate stiu, posturile sunt blocate in perioada aceasta. verificati periodic site-ul MAI www.igpr.ro si veti observa cand se vor scoate la concurs posturi. bibliografia si toate detaliile legate de examenul pshilogic si cel medical vor fi, deasemenea, publicate.
Mergeti la Inspectoratul Judetean de Politie de pe raza caruia locuiti sau la Politia Capitalei,pentru a cere lamuriri la Directia Resurse Umane si pentru a fi luat in evidenta,chiar daca posturile ar fi blocate.Specializarea politie judiciara,va va fi acordata in functie de aptitudinile dvs.si de alte elemente care vor fi avute in vedere de angajator
In prezent toate posturile din sursa interna si externa sunt blocate .
DA, se poate angaja cu facultatea de stiinte juridice - drept, prin concurs si numai daca postul este prevazut sa fie ocupat cu studii juridice. Pentru amanunte consultati site/ul MAI dau politia romana.
Succes!
Da -puteti obtine functia de ofiter judiciar in urma unui examen .
Specialitatea din acest sistem o ve-ti obtine in urma unui curs (sau mai multe ) pe care MAI le ofera celor care doresc sa se specializeze.
Trebuie sa aveti si masterat - pentru mai multe sanse - si sa obtineti un punctaj corespunzator cerintelor postului care va fi scos la concurs.
Cursuri de specializare se fac periodic in cadrul MAI.
Sursa de informare este site MAI.

specialitazari se fac in toate domeniile politiei judiciare (cred ca le cunoasteti :-crima organizata, furturi,violuri,agresiuni,criminalistica samd)

Va doresc succes in cadrul politiei judiciare !Alte discuții în legătură

Cum ajung in criminalistica , si ce inseamna ,criminalist si procuror criminallist?  Buna am tot incercat sa gasesc raspunsuri intrebarilor dar in zadar,pe mine mar intereseaza foarte mult sa ajung in criminalistica dar nu prea stiu cum sa ma ... (vezi toată discuția)
Angajare asistent medical Monica H. Monica H. stiu ca nu aici ar trebui postat acest subiect dar..... puteti sa mi spuneti de unde pot obtine o bibliografie sau subiecte date la examenul de angajare ca ... (vezi toată discuția)
Cum devin procuror criminalist? bogdanbodea bogdanbodea Buna seara,am 15 ani si as dori sa ma ajutati! Ce pasi si ce trebuie sa fac pe viitor sa devin procuror criminalist?De la cati ani pot sa merg sa vad ... (vezi toată discuția)