avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Examen Politia Judiciara
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Examen Politia Judiciara

Am absolvit facultatea de drept anul acesta. Am o intrebare. Pot sustine examenul de ofiter pt politia judiciara ? In ce consta acest examen ? Unde pot afla mai multe informatii legate de acesta. Poti deveni ofiter de politie doar cu facultatea de drept ? Este necesar sa trec prin faza de agent ?
Cel mai recent răspuns: DORIN TUNSOI pt DOLAS ECOTRADE SRL , Consultant credite si finantari 01:05, 8 Octombrie 2009
Multumesc!
cu placere, succes pt a va face treaba bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum ajung in criminalistica , si ce inseamna ,criminalist si procuror criminallist?  Buna am tot incercat sa gasesc raspunsuri intrebarilor dar in zadar,pe mine mar intereseaza foarte mult sa ajung in criminalistica dar nu prea stiu cum sa ma ... (vezi toată discuția)
Angajare asistent medical Monica H. Monica H. stiu ca nu aici ar trebui postat acest subiect dar..... puteti sa mi spuneti de unde pot obtine o bibliografie sau subiecte date la examenul de angajare ca ... (vezi toată discuția)
Cum devin procuror criminalist? bogdanbodea bogdanbodea Buna seara,am 15 ani si as dori sa ma ajutati! Ce pasi si ce trebuie sa fac pe viitor sa devin procuror criminalist?De la cati ani pot sa merg sa vad ... (vezi toată discuția)