avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Examen Politia Judiciara
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Examen Politia Judiciara

Am absolvit facultatea de drept anul acesta. Am o intrebare. Pot sustine examenul de ofiter pt politia judiciara ? In ce consta acest examen ? Unde pot afla mai multe informatii legate de acesta. Poti deveni ofiter de politie doar cu facultatea de drept ? Este necesar sa trec prin faza de agent ?
Cel mai recent răspuns: Vlad_O , utilizator 01:00, 8 Octombrie 2009
Multumesc!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum ajung in criminalistica , si ce inseamna ,criminalist si procuror criminallist?  Buna am tot incercat sa gasesc raspunsuri intrebarilor dar in zadar,pe mine mar intereseaza foarte mult sa ajung in criminalistica dar nu prea stiu cum sa ma ... (vezi toată discuția)
Angajare asistent medical Monica H. Monica H. stiu ca nu aici ar trebui postat acest subiect dar..... puteti sa mi spuneti de unde pot obtine o bibliografie sau subiecte date la examenul de angajare ca ... (vezi toată discuția)
Psiholog criminalist!? Adeleidis Adeleidis Buna ziua tuturor. Am si eu o nelamurire. Cum trebuie sa procedez exact pentru a deveni psiholog criminalist? Trebuie sa termin Facultatea de Drept ... (vezi toată discuția)