avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... probe recurs
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

probe recurs

in recurs fiind, pot sa cer probe suplimentare partii adverse invocand art. 138 c. proc. civila? sau alt articol? sau nu se poate?:(
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 12:50, 8 Octombrie 2009
Expertiza nu este inscris , stimate domn.Insa raportul de expertiza-inscris e administrat in etapa recursului a procesului civil.
Ultima modificare: Joi, 8 Octombrie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
Am inteles...vorbesc degeaba despre raport ca fiind inscris ca se intelege altfel.
Pentru detalii cred ca un tratat al lui Boroi sau Tabarca ar explica mai bine...
Stoica Ioana a scris:

Insa raportul de expertiza-inscris e administrat in etapa recursului a procesului civil.

Asta chiar m-a durut:stunned: Nu este admisibila administrarea unui raport de expertiza in recurs.....cum spuneam... Boroi, Tabarca....si daca e nevoie chiar C.p.civila...
De tratatele mentionate de dumneavoastra eu una m-am cam plictisit.Reveniti dumneavoastra cu argumente , insa intemeiate, de data aceasta.
Ultima modificare: Joi, 8 Octombrie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
adica nu pot sa cer o contraexpertiza in recurs? motivat, bineinteles?

Alte discuții în legătură

Nulitate expertiza?  Boncu Constantin Boncu Constantin Buna ziua, speta este urmatoarea : se face o expertiza contabila, la sediul expertului; expertul nu a notificat niciuna dintre parti, cu toate ca in ... (vezi toată discuția)
Expertiza contabila judiciara nico_19 nico_19 Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea problema; am fost citata de instanta pentru efecturtea unei expertize contabile. In adresa trimisa la domiciliu la ... (vezi toată discuția)
Expertiza contabila - expertul a procedat legal? niculinapopa niculinapopa Am un litigiu de munca cu societatea unde am lucrat 25 ani pentru recuperare drepturi salariale pe ultimii 3 ani ( sporuri salariale). Astazi m-a sunat ... (vezi toată discuția)