avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto

Buna ziua am plătit taxa la 2 mașini dar nu mai sunt eu proprietar ca le-am vindut pot depune pt a recupera taxa la ANAF mi s-a spus ca încă nu se știe. Dacă pot depunehgvhh din moment ce nu mai sunt proprietar,un lucru ce mi se pare pe nedrept.Multumesc o zi buna
Ultima modificare: Miercuri, 18 Octombrie 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Avocat Lucia Pascaru , Avocat 10:41, 19 Octombrie 2017
Nu contează că nu mai sunteți proprietar. Taxa se restituie celui care a plătit-o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto conform o.g. 40/2015 HIH HIH Buna ziua! Am cumpărat o mașină în ianuarie 2013, am plătit taxa pentru emisii poluante provenite de la autovehicule în februarie 2013 și am vândut la ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto dupa revanzare. pentru masina cumparata de noua. MihaiMih MihaiMih Buna ziua! Am o intrebare referitoare la taxa auto. Vorbim despre o masina din aprilie 2008, cumparata de noua din Romania. De curand am cumparat o ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu pentru autoturisme lucian1308 lucian1308 Buna ziua! Ma confrunt cu o problema de birocratie in principiu. Doresc sa achizitionez un autoturism fabricat in 2007 de la un proprietar ce a avut-o pe ... (vezi toată discuția)