avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... certificatul de nastere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

certificatul de nastere

Buna ziua.
Numele legal este frauda? Daca certificatul de nastere este un Copyright cum asa zisele autoritati fura adica face frauda cu numele persoanei naturale?
Nu are consimtamantul celui ce poarta numele.
Cel mai recent răspuns: Admin , administrator 18:57, 19 Octombrie 2017
oare ce oti vrea sa ziceti ?
Omul cand se naste este fiinta vie naturala cu un nume suveran cazul meu robertmarius.
Tatal tau ce face apoi: obligat indirect de stat sa te inregistreze adica te abandoneaza statului adica corporatia ROMANIA. ROMANIA ne mai fiind tara. Studiati legile pana la 1850 in coace.
Dupa inregistrare statul ti-a pregatit un CNP, adica o PERSOANA. PERSONA din latina = actor, masca, ceva fictiv. Cautati si invatati etimologia cuvintelor, origini, anul aparitiei si fonetica.
CORPORATIE inseamna corp mort. LEGAL de fapt este ILEGAL.
Ultima modificare: Joi, 19 Octombrie 2017
robertmarius, utilizator
Bună seara,

Pe forumul nostru nu puteți găsi sprijin pentru problema pe care doriți să o puneți în discuție.

Mulțumim anticipat pentru înțelegere, o seară frumoasă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat constatator al nasterii nascutului viu dorinhojda dorinhojda in urma cu cateva zile am vizualizat o filmare video in care o persoana se prezenta ca fiind fiinta vie si nu persoana fizica, asta in urma unei cereri ... (vezi toată discuția)
Imparteala de ascendent ContSters47264 ContSters47264 Dragi colegi, apelez la cunostintele si experienta dvs. pentru a ma lamuri in privinta a 2 probleme: 1. Imparteala de ascendent ( art. 794-799 Cod civil), ... (vezi toată discuția)
De ce nu s-ar trece la monarhie? vis a vis de nemultumiri si protestele de la piata universitatii si piata unirii... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Schimbam ceva cu ce? Aceasta este marea intrebare... Se poate revizui constitutia si sa se treaca la monarhie.Ramane de vazut insa ce se va vota in caz de ... (vezi toată discuția)