avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare teren

Buna ziua,
Doresc sa aflu in ce conditii poate un parinte sa vanda un teren agricol extraviran ficei sale stabilite in Marea Britanie. Fica are cetatenie dubla cetatenie (romana+britanica) dar buletinul romanesc expirat . In schimb are pasaportul romanesc valabil.
Care sunt formalitatile, unde trebuie sa se adreseze si ce acte are nevoie ?
Va multumesc si astept raspuns
Cel mai recent răspuns: AvTudor_com , utilizator 12:42, 20 Octombrie 2017
Puteti sa ii vindeti fiicei.
Trebuie facut cadastrul si intabularea, sa obtineti certificat fiscal, pentru a demonstra ca sunteti la zi cu plata taxelor si impozitelor, ultimele facturi si chitante de la utilitati, daca sunteti racordat.
Contractul se redacteaza si semneaza la un birou notarial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubla cetatenie, trebuie cod nif pentru certificat fiscal? alex_sole alex_sole Cetatean roman cu dubla cetatenie, doreste sa vanda o proprietate mostenita. Detine pasaport din ambele tari (Romania si tara straina), cu resedinta in tara ... (vezi toată discuția)
Obtinerea unei procuri in cazul in care documentele de id. sunt expirate anubis1964 anubis1964 Buna ziua, as dori sa aflu cum as putea obtine o procura care sa permita persoanei imputernicite sa ridice niste acte oficiale in locul meu. Mentionez ca am ... (vezi toată discuția)
Circulatia minorilor cu cetatenie straina cu domiciliul in strainatate iulianativadar iulianativadar mama cu cetatenie dubla (romana /engleza) tatal cetatean englez domiciliul stabil in Anglia copii nascuti in Anglia cu certificat englez, cetatenie engleza ... (vezi toată discuția)