avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare dobanda la taxa prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare dobanda la taxa prima inmatriculare

Pot recupera dobanda la taxa de prima inmatriculare autovehicule, recuperata în instanță pentru perioada platii și recuperării ei ?

Alte discuții în legătură

Cum pot obține dobanda la taxa de prima inmatriculare Danicu Paul Danicu Paul În luna decembrie 2014 , am recuperat pe cale judecătorească, toată taxa de prima inmatriculare autovehicule plătită în anul 2007. La aceasta data, se ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa poluare(auto) danutz01 danutz01 Am introdus in tara , in luna octombrie 2008 un autoturism provenind din Germania.Am platit taxa de poluare si am inmatriculat in Romania ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare auto danutz01 danutz01 Am achizitionat un autoturism SH in luna octombrie 2008 din Germania , pe care l-am inmatriculat in Romania in luna decembrie 2008.La acea data am platit o ... (vezi toată discuția)