avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa de timbru
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa de timbru

Buna ziua.Am fost sa depun declaratia si copiile dupa actele unei masini
pt.recuperarea taxei de timbru.Mentionez ca eu am vandut masina de un an de zile si mi-i s-a raspuns ca NU au metodologia pt. cei care au vandut masinile .Este adevarat sau m-au dus cu "zaharelul" spunandu-mi sa mai astept?Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Drujescu , utilizator 11:50, 5 Noiembrie 2017
Chiar NIMENI nu a vandut masina si vrea sa recupereze taxa?!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa prima inmatriculare si chitanta bacau Machiaveli Machiaveli Buna ziua ! Am achizitionat in luna august din Germania un autovehicul pt care am platit in luna octombrie suma de aprox 5300 lei contravaloare taxa de prima ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de fostul proprietar bogdan2k bogdan2k Buna ziua, Doresc sa cumpar o masina cu taxa platita, este posibil ca fostul proprietar sa solicite in instanta si sa castige taxa inapoi desi nu mai detine ... (vezi toată discuția)
Recuperarea primei taxei auto sztoika_a sztoika_a Am cumparat un WV din GERMANIA si am platit prima taxa aproape 700 euro ce sanse am sa-mi recuperez banii (vezi toată discuția)